Ny gassforhandler

Green yard er gassforhandler for Nippon Gases Norge AS og leverer ut alle typer industri og næringsmiddelgass til kunder. Vi tilbyr også levering og henting. Ta gjerne kontakt for å få en komplett oversikt over de beste tilbudene.

nippon-gases-logo

Green yard er gassforhandler for Nippon Gases Norge AS og leverer ut alle typer industri og næringsmiddelgass til kunder.
Vi tilbyr også levering og henting.
Ta gjerne kontakt for å få en komplett oversikt over de beste tilbudene.

Kontakt:
gass@greenyard.no
Tlf: +47 90098185

Om Nippon Gases Norge AS

Nippon Gases er en av Norges ledende produsenter, markedsførere og distributører av industri- og spesialgasser samt tørris. Vi tilbyr også installasjon og vedlikehold av gassrelatert utstyr. Med over 100 års erfaring har vi har en stolt norsk industrigasshistorie fra Hydro, via Yara og nå til Nippon Gases.

I Skandinavia har vi over 300 ansatte, flere luftgassfabrikker, fyllestasjoner, salgskontorer og en tørrisfabrikk. Et omfattende forhandlernett med over 170 forhandlere sikrer lokal tilstedeværelse i hele regionen.

Vi jobber dedikert med å gi våre kunder en positiv opplevelse ved å levere produkter og tjenester av høy kvalitet, slik at vi kan leve opp til vårt slagord «The Gas Professionals».

Nippon Gases Norge AS er en del av Taiyo Nippon Sanso Corporation, TNSC. TNSC er Japans største industrigasselskap og er blant de fem største leverandørene av industrielle gasser i verden. TNSC er tilknyttet Mitsubishi Chemical, som er en del av kjernen i Mitsubishi-gruppen.